Reacties van lezers

“Het boek leest met een gezonde, gulzige vaart. Het is fris, bijzonder vlot en speels geschreven. Het is leerrijk en een bijzondere ervaring (zowel van schrijver als lezer!). Het smaakt naar meer en verder … Ik heb vooral dat buikgevoel bewonderd! Kon ik me daar maar wat meer aan overgeven!”
G.V.

 “Gelezen en genoten van je debuut, Else!” S.R.

“Ik heb je boek uit en mijn complimenten. Wat een verhaal! Petje af, hoor … Jij gaat heel diep!” J.V.

“Dank voor je mooie boek. Het is op een prachtige manier tot mij gekomen. Ik heb het letterlijk in één keer uitgelezen. Vol tranen, een en al herkenning en een lach. Wat een proces, hè! Het is zo mooi en zo vermoeiend. Durven echt lief te hebben, jezelf volledig te omarmen en in je kracht te gaan staan. Ik wil je in ieder geval enorm bedanken voor het delen van je verhaal. Heel erg ontzettend fijn!!” 
N.K.

“Uit! In één ruk doorgelezen. Het las heerlijk. Ik laat nu de inhoud bezinken. Ik heb enkele inzichten opgeschreven die voor mij de sleutels en eyeopeners zijn in mijn proces. Het boek werd me op juiste moment bezorgd.” T.L.

“Ik zit op een terras in Portugal. Net de laatste pagina van je boek gelezen. Een mooi boek, jouw verhaal, mijn verhaal, de zoektocht noodzakelijk aan het begin van een totaal nieuwe fase van het leven. Je hebt dat zo mooi in woorden kunnen vatten. Ongelooflijk vind ik het, hoe je dit hebt neergeschreven. Hoe je de verwarring benoemt, de energie, de wanhoop, de interpretatie, het niet-weten, loslaten, de oerkracht. Ik heb veel passages meer dan één, twee, drie keer gelezen. Reflecteren, ik kon niet anders tijdens het lezen. Ik heb er enorm van genoten. Ik ben trots op je!” L.R.

 “In India op een houseboat door de Kerala backwaters. God’s Own Country: de ideale plaats om je boek te lezen. Zalig!” S.V.

“Onze reis in India is bijna rond. Ik las gisteren in de trein de laatste hoofdstukken van je boek. Heel mooie en heldere beschrijving van een spirituele zoektocht. Chapeau! Groetjes uit Mumbai, the city of love, jawel!” S.V.